dinsdag 24 september 2013
Bietenrooien is een vak. De kunst is alle gegroeide bieten schoon en onbeschadigd aan de hoop te krijgen, met de kop en punt er nog aan en alle bladresten verwijderd. Dat vraagt een goed samenspel tussen rooiermachinist en teler. Lees de tips in dit artikel.
Zo zien we het graag. Goed rooiwerk: bladresten netjes verwijderd, weinig beschadiging en minimale puntbreuk.
Contact:
Frans Tijink
Uitgave: 24-09-2013
Vakblad: IRS Informatie in Cosun Magazine, september 2013, nr. 4
Publicatie:
Bepaal het bewaaradvies VORST voor uw locatie
Code bewaardavies VORST voor 'Lelystad'
Advies wel/niet afdekken met WINDDICHTE MATERIALEN
Het Bewaaradvies VORST suikerbieten is vanochtend om 9.00 uur vastgesteld met de op dat moment geldende weersverwachting. Zie datumcode linksonder in de kaart.